Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Babi Panggang Saus

Zoete saus


Ingrediënten:

- 2 schijven djahe
- 5 schijfjes djahe
- 2 eetlepels tomatenpuree
- 1 theelepel sambal oelek
- 1 eetlepel suiker
- 2 dl. water
- 50 cl. witte azijn
- 50 cl. gembersiroop
- 2 theelepels maizena

Bereiding:

Rasp 2 schijven djahe en snijd de anderen in blokjes. Voeg tomatenpuree aan het verwarmde water toe en laat het sudderen samen met geraspte djahe, voeg sambal oelek en suiker toe na een paar min. Snijd de schijfjes djahe in blokjes en voeg dit samen met de azijn en de siroop aan de saus toe. Meng maizena met 1 eetlepel koud water en voeg aan het sausmengsel toe, laat het nog 2 tot 3 min. sudderen en dien het op.

Babi Panggang Saus