De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Babi Panggang Saus
Zoete saus
Ingrediënten:
- 2 schijven djahe
- 5 schijfjes djahe
- 2 eetlepels tomatenpuree
- 1 theelepel sambal oelek
- 1 eetlepel suiker
- 2 dl. water
- 50 cl. witte azijn
- 50 cl. gembersiroop
- 2 theelepels maizena
Bereiding:
Rasp 2 schijven djahe en snijd de anderen in blokjes. Voeg tomatenpuree aan het verwarmde water toe en laat het sudderen samen met geraspte djahe, voeg sambal oelek en suiker toe na een paar min. Snijd de schijfjes djahe in blokjes en voeg dit samen met de azijn en de siroop aan de saus toe. Meng maizena met 1 eetlepel koud water en voeg aan het sausmengsel toe, laat het nog 2 tot 3 min. sudderen en dien het op.
download