De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Unti
Zoete vulling van kokos voor het gerecht Lamang Baluo
Ingrediënten:
- 100 gr. gula djawa
- 0,5 dl. water
- 75 gr. geraspte kokos
- 1 daun pandan
- zout naar smaak
Bereiding:
Rasp de gula djawa. Doe het water in een pan, breng dit aan de kook en zet het vuur zacht. Laat de gula djawa rustig smelten en roer af en toe door. Voeg de kokos, zout en de daun pandan toe. Verwarm dit mengsel al roerende ca. 5 min. op een laag vuur. Laat het afkoelen en verwijder de pandan. Gebruik Unti als vulling voor bijv. Lamang Baluo.
download