De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Sambal Trassi
Sambal op basis van lomboks met garnalenpasta
Ingrediënten:
- 40 lomboks
- 2 grote uien
- 2 cm. trassi
- 1,5 theelepel zout
- olie
Bereiding:
Snipper de uien fijn. Was de lomboks en snijd ze in ringen. Wrijf de trassi, lomboks en ui in de vijzel fijn tot een pasta. Verhit een beetje olie in de wok en fruit de pasta in de olie. Voeg het zout toe en schep het geheel goed door. Doe de sambal in een afgesloten potje zodra het afgekoeld is.
download