De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Tapeh Singkong
Gegiste cassave in bananenblad
Ingrediënten:
- 1 kg. verse cassave
- 1 bolletje ragi tapeh manis
- bananenbladeren
Bereiding:
Schil de cassave en snijd het in stukken van 10 cm. lang en snijd deze doormidden. Stoom de cassave tot het gaar is. Strooi de zeer fijngemaakte ragi hier overheen en wikkel het in de goed gewassen bananenbladeren. Leg het pakketje in een afgesloten bak en laat het ca. 3 dagen op kamertemperatuur gisten. Eventueel suiker naar smaak toevoegen. Koud serveren.
download