De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Pangek
Pikante makreel in kokosmelk
Ingrediënten:
- 3 makrelen
- 2 uien
- 3 lomboks
- 1 bosje selderie
- 1,5 theelepel sereh
- halve theelepel laos
- 2 djeruk purut
- 100 gr. santen
- sap van 1 citroen
- 1 bouillonblok
Bereiding:
Snipper de uien, lomboks en selderie fijn. Makreel in stukken snijden, inwrijven met zout en wat citroensap, even laten marineren en dan afspoelen met water. Smelt de santen in 7,5 dl. water. Voeg dan alle ingredienten aan de santen toe en laat deze 5 min. koken. Voeg op het laatst de makreel toe en stoof alles gaar.
download