De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Otak-Otak Pipih
Javaanse viskoekjes met kokos
Ingrediënten:
- 600 gr. visfilet
- 1 theelepel suiker
- 1 theelepel zout
- 2 eieren
- 1 kop geraspte of gemalen kokos
- 1 kop dikke kokosmelk
- olie
Bumbu:
- 3 sjalotten
- 2 tenen knoflook
- 2 kemirienoten
- 1 schijf laos
- 1 schijf djahe
Bereiding:
Maal de ingredienten voor de bumbu in een keukenmachine of wrijf ze fijn in de vijzel. Voeg de vis toe en maal alles goed fijn. Rooster de geraspte kokos in een koekenpan tot het iets gelig wordt. Doe het vismengsel in een grote kom en roer de overige ingredienten, behalve de olie, erdoorheen. Maak van het mengsel koekjes en frituur ze in de hete olie tot ze gaar en goudbruin van kleur zijn.
download