De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Oseng-Oseng Jamur
Roergebakken champignons
Ingrediënten:
- 1 ui
- 1 teen knoflook
- 1 groene lombok
- 250 gr. champignons
- 1 eetlepel olie
- halve theelepel suiker
- halve theelepel zout
- trassi
- 1 theelepel asem
- 1 daun salam
- 1 schijf laos
Bereiding:
Snipper de ui en pers de knoflook uit. Snijd de lombok in ringetjes (eventueel pitjes verwijderen). Snijd de champignons in plakjes en schil de laos. Verhit de olie in de wok en fruit de ui, geraspte laos, knoflook en lombok tot het geurig ruikt. Voeg nu de rest van de ingrediënten toe en roerbak dit ca. 3 min. Serveer warm.
download