De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Orak Arik Udang Buncis
Garnalen en sperzieboontjes met ei
Ingrediënten:
- 100 gr. garnalen
- 200 gr. sperziebonen
- 4 eieren
- 1 prei
- 2 lente-uien
- 2 tenen knoflook
- 1 eetlepel oestersaus
- zout
- peper
- olie
Bereiding:
Boontjes wassen, afhalen en in tweeën snijden. Prei en lente-uitjes in stukjes snijden en de knoflook persen. Olie verhitten, prei, lente-uitjes en knoflook fruiten en de garnalen meeschroeien. Boontjes toevoegen, omscheppen, smoren tot half gaar en het vuur temperen. Eieren in de pan breken en de rest van de ingredienten toevoegen. Als de eieren half gestold zijn goed omroeren. Verder verhitten tot alle ei gestold is. Direct serveren.
download