De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Orak Arik Udang
Omelet met garnalen en Javaanse suiker
Ingrediënten:
- 1 ui
- 1 teen knoflook
- 1 rode lombok
- prei
- selderie
- 3 eieren
- boter
- 75 gr. gepelde garnalen
- 1 bouillontablet
- 1 theelepel gula djawa
Bereiding:
Snijd de ui, knoflook, lombok, prei en selderie heel fijn. Klop de eieren los. Fruit de ui, knoflook en lombok in wat boter. Schep de garnalen er doorheen met het bouillonblokje en de gula djawa. Voeg de geklopte eieren er al roerend bij. Daarna de prei en de selderie. Als het ei gestold is, is het gerecht klaar.
download