De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Orak Arik Dua
Roerbak van spitskool en rundergehakt
Ingrediënten:
- 1 spitskool
- 2 uien
- 2 tenen knoflook
- 2 theelepels ketumbar
- 250 gr. rundergehakt
- zout
- peper
- 1 theelepel ve-tsin
Bereiding:
Snijd de spitskool in smalle reepjes en was dit onder koud stromend water. Snipper de uien en knoflook fijn. Meng het gehakt met zout en peper naar smaak, ketumbar en ve-tsin en bak het gehakt in een beetje olie rul. Fruit de uien en knoflook mee. Voeg de kool toe en laat het geheel ca. 5 tot 10 min. sudderen. Serveer dit met bijv. witte rijst, acar en serundeng.
download