De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Orak Arik
Roerbak van spitskool met ei en ontbijtspek
Ingrediënten:
- 150 gr. ontbijtspek
- 1 spitskool
- 1 ui
- 2 tenen knoflook
- 2 eieren
- 1 kippenbouillonblok
Bereiding:
Snipper de ui en knoflook fijn. Snijd de spitskool in dunne slierten en snijd het ontbijtspek fijn. De ui en knoflook fruiten in een beetje boter. De fijngesneden ontbijtspek meebakken, daarna de eieren er flink in losroeren. Voeg de spitskool toe en roerbak dit ca. 2 min. mee. Breng het geheel op smaak met het bouillonblokje.
download