De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Nasi Ulam Dua
Rijst met kokos en gedroogde garnaaltjes
Ingrediënten:
- 500 gr. gekookte rijst
- 100 gr. geraspte kokos
- 5 lomboks
- 3 tenen knoflook
- 50 gr. ebi
- 1 serehstengel
- 1 eetlepel ketumbar
- peper
- zout
- olie
Bereiding:
Snijd het witte deel van de serehstengel fijn. Week de ebi in warm water. Rooster de kokos in een droge pan goudbruin en maal het met de lomboks, knoflook, garnalen, sereh, ketumbar en peper fijn. Doe de olie in de pan en bak het kokosmengsel tot het gaat geuren. Doe de rijst er bij en roer door totdat de rijst en het kokosmengsel goed zijn vermengd en verwarmd.
download