De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Nasi Ubi
Gestoomde witte rijst met cassave
Ingrediënten:
- 500 gr. rijst
- 1 theelepel zout
- 150 gr. cassave
Bereiding:
Schil de cassave en snijd deze in blokjes van 1 x 1 cm. Was de rijst goed schoon en doe het in een pan met de blokjes cassave. Voeg het zout toe en zoveel water dat alles ca. 2 cm. onderstaat. Breng dit aan de kook, schep de rijst een keer goed om en laat het ca. 5 min. koken. Zet het vuur laag en blijf alles omscheppen tot het water is verdampt. Stoom dan de rijst met de cassave in de stoompan nog ca. 15 min.
download