De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Nasi Langgi
Gekookte witte rijst in kokosmelk en kruiden
Ingrediënten:
- 400 gr. rijst
- 5 dl. santen
- 1 serehstengel
- 2 daun salam
Bumbu:
- 1 eetlepel ketumbar
- 2 tenen knoflook
- 1 ui
- halve theelepel kunyit
- 1 theelepel laos
- zout
- peper
- suiker
Bereiding:
Maak een pasta van de bumbu-ingrediënten. Was de rijst en kook de rijst in de santen met sereh en daun salam. Voeg ook de bumbu toe en kook 45 tot 60 min. of tot de rijst gaar is. Of kook de rijst in een rijstkoker volgens de gebruiksaanwijzing.
download