De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Nasi Kuning Telor
Gele rijst geserveerd met eieren
Ingrediënten:
- 250 gr. gekookte rijst
- 3 sjalotten
- 2 tenen knoflook
- 100 gr. gepelde garnalen
- 2 eetlepels kunyitpoeder
- 4 eieren
- zout
- peper
- olie
Bereiding:
Kook de eieren hard. Snijd de sjalotten fijn en pers de knoflook. Verhit de olie in een wok en fruit hier de sjalotjes en knoflook in. Voeg de garnalen en kunyit toe als de uien wat glazig zijn. Hierna de rijst toevoegen en goed omscheppen. Maak het geheel af op smaak met zout, peper en eventueel wat sambal. Snijd de eieren doormidden en serveer deze bij de nasi.
download