De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Nasi Jagung
Witte rijst gemengd met mais
Ingrediënten:
- 500 gr. rijst
- zout
- 150 gr. mais
Bereiding:
Was de rijst in een pan onder stromend water. Voeg het zout toe en zoveel water tot dit ongeveer 2 cm. boven de rijst staat. Zet de pan op het vuur en schep, zodra het water kookt, de rijst om en laat het ongeveer 5 min. doorkoken. Zet het vuur laag en blijf het geheel omscheppen tot het water is verdampt. Meng de mais erdoor en stoom de rijst in een stoompan in ca. 15 min. gaar.
download