De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Nasi Gurih Kraton
Witte rijst gekookt en gestoomd in kokosmelk
Ingrediënten:
- 500 gr. rijst
- 2,5 dl. dikke santen
- 1 daun salam
- zout
Bereiding:
Week de gewassen rijst ongeveer 2 uur in een pan met ruim water. Laat deze uitlekken en ca. 15 min. in een stoompan halfgaar stomen. Haal de rijst uit de stoompan, met de santen, daun salam en zout naar smaak mengen. Circa 10 min. laten staan totdat de santen geabsorbeerd is door de rijst. Doe de rijst terug in de stoompan en laat het ca. 20 min. gaar stomen.
download