De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Mundu-Mundu
Kruidig gehakt met kokosmelk
Ingrediënten:
- 250 gr. rundergehakt
- 2 uien
- 1 rode lombok
- 2 kemirienoten
- 3 eetlepels olie
- 1 schijf laos
- 1 theelepel kencur
- halve theelepel trassi
- asem
- 50 gr. santen
- zout
Bereiding:
Snipper de uien fijn. Snijd de lombok in ringen. Pof de kemirienoten in een droge koekenpan en hak ze fijn. Verhit de olie in de wok en fruit hier de uien, lombok, laos, kencur en trassi in. Roerbak dit tot de uien glazig zijn. Voeg dan het gehakt, trassi, asem, kemirienoten en zout toe en bak het gehakt rul. Laat de santen hierin smelten en schep alles goed door. Lekker om door de rijst te scheppen.
download