De nieuwste recepten
Voorgerechten
Bijgerechten
Koffiesnacks
Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei
Ingrediënten:
- 500 gr. biefstuk
- 7,5 dl. bouillon
- 1 pak mihoen
- 1 ui
- 2 eieren
- 2 theelepels ketjap
- 2 theelepels sherry
- 2 theelepels suiker
- 1 mespunt ve-tsin
- 2 eetlepels olie
- zout
Bereiding:
Kluts het ei los en snipper de ui. Snijd het vlees in kleine dunne reepjes. Roer een mengsel van ketjap, sherry, ve-tsin, suiker en zout. Giet dit over het vlees, schep even goed door en laat het zo een uurtje staan, af en toe omscheppen. Breng de bouillon aan de kook, dompel de mihoen in de hete bouillon en laat het in ca. 4 min. gaar worden. Verwarm de olie en fruit hierin de ui en het gemarineerde vlees. Voeg er de losgeklopte eieren bij, schep het nog even om tot de eieren net gestold zijn. Schep de mihoen in een schaal en leg het vlees erop.