De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Mie Kukus
Gestoomde mie met kokosmelk en gekruid gehakt
Ingrediënten:
- 1 pak mie
- 2 tenen knoflook
- 5 sjalotten
- 1 blik santen
- 300 gr. gehakt
- 4 kemirienoten
- 1 eetlepel ketumbar
Bereiding:
Pers de knoflook. Kook de mie halfgaar en giet het geheel af. Snijd de uien zeer fijn. Wrijf de uien, knoflook, de kemiries en de ketumbar fijn in de vijzel tot een pasta. Meng het gehakt en de gemaakte pasta goed door elkaar. Bak dit in de wok gaar op hoog vuur. Voeg er vervolgens de halfgare mie en de santen aan toe en schep alles goed door elkaar tot de santen er is ingetrokken. Doe dit alles in een stomer en stoom het gerecht nu in ca. 20 min. verder gaar.
download