De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Membumbui Ikan Cumi-Cumi
Roerbak van inktvis, oestersaus en zwarte bonenpasta
Ingrediënten:
- 1,5 kg. inktvis
- 10 groene lomboks
- 6 tenen knoflook
- 1 eetlepel taoco
- 50 ml. oestersaus
- zout
- 5 schijven djahe
- olie
- halve eetlepel rijstmeel
Bereiding:
Maak de inktvis schoon en snijd ze vervolgens in stukjes of ringen. Verhit in een wok wat olie en bak de stukjes totdat ze verkleuren. Schep ze uit de pan. Ontpit de lomboks, snijd deze fijn en bak ze in de olie. Kneus de djahe en voeg deze toe samen met de oestersaus en de taoco. Vervolgens de overige kruiden en de inktvis toevoegen. Bak dit ca 5 min. door.
download