De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Ayam Bawang Dua
Gesudderde, pittige kip met zilveruitjes
Ingrediënten:
- 1 kleine kip
- 20 zilveruitjes
- 2 rode lomboks
- 4 tenen knoflook
- halve theelepel zwarte peper
- 6 schijfjes laos
- 5 eetlepels witte azijn
- 2 eetlepels ketjap manis
- 1 kop water
- zout
Bereiding:
Snijd de kip in stukken. Snijd de lomboks in de lengte door. Snipper de knoflook fijn. Schil de laos en kneus het. De kip braden tot bijna gaar. De kruiden fijnstampen en met de uitjes, lomboks, ketjap, water en azijn bij de kip doen. Laten sudderen met de deksel op de pan tot de kip gaar is.
download