De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Masak Kacang Putih
Witte bonen gestoofd in een saus met limoensap
Ingrediënten:
- 250 gr. witte bonen
- 3 sjalotten
- 2 tenen knoflook
- 1 rode en groene lombok
- 1 theelepel trassi
- 2 limoenen
- zout
- 1 eetlepel ketjap manis
- 2 eetlepels olie
- 3 dl. water
Bereiding:
Laat de witte bonen een nacht in ruim water weken en haal vervolgens de velletjes er af. Pers de limoenen uit. Snijd de sjalotten, knoflook en de lomboks fijn. Verhit in een wok de olie en fruit de sjalotjes, knoflook, lomboks en de trassi ca. 2 min. Voeg dan het water en de bonen toe. Voeg zout naar smaak en het limoensap toe en laat de bonen gaar stoven. Voeg vlak voor het serveren de ketjap toe en roer het geheel goed door.
download