De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Mangga Masam
Zoet/zure mango
Ingrediënten:
- 2 jonge mango's
- 3 eetlepels kristalsuiker
- 1 rode lombok
- 1 theelepel zout
- 3 dl. water
- 1 kaneelstokje
- halve dl. azijn
Bereiding:
Schil de mango's en snijd het vruchtvlees van de pit en snijd het in reepjes. Snijd de lomboks in smalle ringen. Meng de mango en de lombok in een schaal. Breng het water met de azijn, suiker, zout en het kaneelstokje aan de kook en laat het 15 min. zachtjes trekken. Giet de vloeistof over de mango in de schaal en laat het gerecht enkele uren intrekken. Schep het af en toe door.
download