De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Makreel Pedis
Makreel met sambal uit de oven
Ingrediënten:
- 1 gestoomde makreel
- 5 eetlepels ketjap manis
- 4 theelepels sambal badjak
- olie
Bereiding:
Verwarm de oven op 180 graden. Vet een ovenschaal in met een beetje olie. Ontdoe de gestoomde makreel van de graten. Giet wat ketjap over de vis. Schep de sambal badjak over de vis en verdeel dit goed. Vis ca. 10 min. in de oven en de laatste 2 min. onder de grill voor een krokant korstje.
download