De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Maiskoeken
Koekjes van mais en garnalen
Ingrediënten:
- 1 prei
- 1 gekookt ei
- 100 gr. garnalen
- 1 blik maïs
- 2 á 3 eetlepels bloem
- 1 teen knoflook
- water
Bereiding:
Laat de mais uitlekken. Pers de knoflook. Snijd het wit van de prei heel fijn. Het ei en de garnalen klein snijden. Alle ingredienten mengen tot een stevig papje. Olie verhitten in een diepe koekenpan of wok. Met een soeplepel schep je een lepel van het beslag en leg deze voorzichtig in de hete olie. Maak het in de vorm van een dikke hamburger met behulp van de lepel. Bak de koeken aan 2 kanten lichtbruin.
download