De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Bening Asam
Sup Bakso Cumi
Soto Ayam Lamongan
Bijgerechten
Tempeh Kroket Sayuran
Sayap Ayam Manis dan Renyah
Perkedel Tahu dan Daging Asap
Siomay Bandung Dua
Ayam Goreng Lengkuas Bandung Dua
Nagerechten
Selada Buah Segar
Koffiesnacks
Kue Kering Kelapa Berhias
Ontvang recepten in je e-mail!
Loempia Saus Pedis
Pittige saus voor loempia's met een zoet-zure smaak
Ingrediënten:
- 5 eetlepels chilisaus
- 4 eetlepels tomatenketchup
- 1 eetlepel bruine basterdsuiker
- 1 eetlepel azijn
- halve eetlepel sambal brandal
- halve eetlepel ketjap manis
- 1,5 theelepel kristalsuiker
- 1 theelepel knoflookpoeder
- water
Bereiding:
Meng de bruine basterdsuiker, kristalsuiker, azijn, tomatenketchup, ketjap manis, sambal brandal en chilisaus goed door elkaar. Roer de knoflookpoeder erdoor. Voeg het water toe en breng het mengsel aan de kook. Proef de saus en voeg indien nodig een snufje zout toe om de zoetheid in balans te brengen.
download