De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Loempia Buah dan Mangga
Vruchtenloempia's met mangosaus
Ingrediënten:
- loempiavellen
- lychees
- stemgember
- kiwi
- papaya
- suiker
- mango
- aardappelzetmeel
- sinaasappellikeur
- olie
Bereiding:
Hak de stemgember in kleine stukjes. Snijd de vruchten in kleine blokjes behalve de mango. Loempiavellen vullen met lychees, gehakte stemgember, kiwi en papaya. Beetje aardappelzetmeel toevoegen om het vocht te binden en een beetje suiker naar smaak. Verhit de olie tot 170 graden en frituur de gevulde velletjes. Schil, ontpit en pureer de mango. Kook dit in een pannetje met een beetje suiker en sinaasappellikeur. Binden met aardappelzetmeel en serveer de saus over/bij de loempia's.
download