De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Ayam Bakar Rica
Kip gebakken in een pittige kruidenpasta
Ingrediënten:
- 4 kippenbouten
- 2 eetlepels citroensap
- 2 theelepels zout
- 1 theelepel suiker
- 4 sjalotjes
- 1 teentje knoflook
- 1 schijfje djahe
- 5 rode rawits
- 3 eetlepels olie
Bereiding:
Snijd de sjalotten, knoflook, djahe en de rawits fijn en maal het tot een pasta. Meng het citroensap, zout en suiker en wrijf de hele kip er mee in. Laat de kip ca. 15 min. marineren. Verhit de olie in de wok en fruit de pasta ca. 5 min. Voeg de kip toe en bak de kip tot het rondom bruin is geworden. Serveer het geheel met bijv. witte rijst.
download