De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Lemet
Gestoomde pakketjes van cassave en kokos
Ingrediënten:
- 250 gr. cassave
- 125 gr. geraspte kokos
- 1 à 2 schijven gula djawa
- zout
- bananenbladeren
Bereiding:
Schil de cassave en was deze voordat je het gaat raspen. Maak de gula djawa fijn. Meng de cassaverasp met de kokos, suiker en zout naar smaak. Meng dit goed door elkaar. Snijd of knip de bladeren in stukken van 20x15cm. Verdeel hierop twee eetlepels van het mengsel. Verpak het pakketje als een platte rechthoek. Maak de uiteinden vast met een satehstokje, cocktailprikker of met keukengaren. Zet de pakketjes in een diepe stomer die een beetje is ingesmeerd met boter of plantaardige olie. Stoom de Lemet ca. 20 min.
download