De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Lapisan Es Djeruk Nipis
Boterglazuur met limoensmaak
Ingrediënten:
- 100 gr. boter
- 350 gr. poedersuiker
- zout
- 1 limoen
- vanille-extract
Bereiding:
Rasp de schil van de limoen en pers de limoen uit. Mix de boter met een gedeelte van de suiker tot een creme. Voeg de limoenrasp en het sap toe en mix goed door. Doe de rest van de suiker met het zout en de vanille er bij. Als de creme te dik is doe je er wat vruchtensap of wat melk bij. De creme moet goed te smeren zijn. Strijk de Lapisan Es Djeruk Nipis over een goed afgekoelde cake of taart.
download