De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Telor Kukus
Gestoomde omelet met kokosmelk
Ingrediënten:
- 5 sjalotten
- 3 tenen knoflook
- 1 theelepel kristalsuiker
- 1 theelepel witte peper
- 5 dl. dikke santen
- 3 daun salam
- zout
- 7 eieren
Bereiding:
Snipper de sjalotjes en knoflook fijn. Maak in de vijzel de sjalotjes, knoflook, suiker en peper fijn tot je een pasta hebt. Breng de santen in een pannetje met zout naar smaak, de daun salam en de kruidenpasta op een laag vuur aan de kook. Klop de eieren los en giet het langzaam al roerend in het pannetje met santen tot het een gladde massa is geworden. Giet het mengsel in een schaal die in een stoompan past en stoom het in ca. een halfuur gaar.
download