De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Kue Tapeh
Heerlijke taart gemaakt van gegiste verse cassave
Ingrediënten:
- 500 gr. tapeh singkong
- 100 gr. boter
- 100 gr. suiker
- 1 zakje vanillesuiker
- 3 eieren
- 50 gr. bloem
- halve theelepel zout
Bereiding:
Verwijder de harde, draderige vezels van de tapeh. Vet een ronde springvorm van 20 cm. in met boter en verwarm heteluchtoven op 160 graden (175 graden normale oven). Mix de boter en suiker samen en voeg de eieren één voor één toe. Dan de bloem, suiker, vanillesuiker en vervolgens de tapeh. Giet het beslag in de vorm en bak de taart in 50 min. gaar. Test met een houtenprikker of het gaar is.
download