De nieuwste recepten
Voorgerechten
Bijgerechten
Koffiesnacks
Kue Semprong
Wafelrolletjes met kokosmelk en kaneel
Ingrediënten:
- 260 gr. bloem
- 150 gr. suiker
- 4 eieren
- 450 cc. santen
- halve theelepel kaneel
- olie
Bereiding:
Mix de bloem en de suiker goed door elkaar. Klop de eieren los en doe ze bij het bloem/suikermengsel. Mix het geheel goed door elkaar. Voeg de santen en de kaneel toe, mix dit alles ook goed door het mengsel. Verhit de olie in een kleine koekenpan, doe er 2 eetlepels van het beslag in en wrijf het beslag heel dun uit met de achterkant van de lepel. Bak dit op een niet al te hoog vuur ca. 5 min. aan beide kanten. Rol als ze gebakken zijn meteen op en laat ze af koelen. Mocht het deeg te dun zijn, kun je altijd nog even bloem toevoegen. Mocht het deeg te dik zijn, kun je iets meer santen toevoegen.