De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Kue Pisang
Bananentaart uit de oven
Ingrediënten:
- 4 overrijpe bananen
- 2 pakjes vanillesuiker
- 4 eieren
- 200 gr. bloem
- 4 eetlepel suiker
- 20 gr. boter
- snufje zout
- 100 gr. boter
Bereiding:
Beboter een lage vuurvaste schaal en bedek de bodem met de in stukken gesneden bananen. Klop de eieren, 100 gr. boter, suiker, vanillesuiker en de bloem tot een luchtig beslag. Giet dit beslag over de bananen in de schotel. Verdeel de 20 gr. boter in klontjes over het oppervlak en bak de koek in een oven van ca. 175 graden (gasovenstand 3) in 1 uur goudbruin. Dit gerecht kan zowel koud als warm gegeten worden. Garneren met toefjes slagroom.
download