De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Kue Pipis Kopyor
Lekker toetje van gula djawa, kokos en santen
Ingrediënten:
- 200 gr. ketanmeel
- beetje zout
- 5 à 6 dl. santen
- 1 pakje vanillesuiker
- 50 gr. suiker
- paar druppels citroensap
- gula djawa
- geraspte kokos
- paar eetlepels dikke santen
Bereiding:
Maak een dik papje van het ketanmeel, santen, zout, suiker, vanillesuiker en een paar druppels citroensap. Neem kleine vuurvaste schaaltjes die in de stoompan passen. Leg in elk schaaltje een stukje gula djawa ter grootte van een euro, daarop wat van het papje, dan een eetlepel geraspte kokos en daarop wat dikke santen. Stoom de schaaltjes gaar in de stoompan.
download