De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Kue Pelangi
Drie kleuren cake met jam
Ingrediënten:
- 200 gr. witte basterdsuiker
- 200 gr. margarine
- 250 gr. bloem
- 2 theelepels bakpoeder
- 5 eieren
- beetje zout
- 2 kleurstoffen naar keuze
- jam
Bereiding:
Mix de boter met de suiker tot er een romige massa ontstaat. Voeg één voor één de eieren toe. Steeds mixen voordat de volgende wordt toegevoegd. Doe er dan de bloem, het bakpoeder en zout bij. Weer flink mixen. Verdeel de massa in drieën en geef twee delen een ander kleurtje. Vet een bakvorm in, met een diameter van 20 cm. en bak een laag in 40 tot 45 min. gaar op 175 graden. Doe dat met de andere lagen ook. Smeer een laagje jam op de lagen en plak ze op elkaar.
download