De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Kue Nagasari
Gestoomde banaan
Ingrediënten:
- 200 gr. ketanmeel
- beetje zout
- 5 dl. santen
- 1 pakje vanillesuiker
- 50 gr. suiker
- paar druppels citroensap
- 4 à 5 bananen
Bereiding:
Maak een dik papje van het ketanmeel, santen, suiker, zout, vanillesuiker en een paar druppels citroensap. Schil de bananen, snijd ze in de lengte doormidden en dan weer elke banaan in twee stukken. Doe het papje voor de helft in een kom (die in de stoompan past), dan de bananen erop en daar bovenop de andere helft van het papje. Doe de kom in de pan en stoom het gaar.
download