De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Kue Mangkok Tapeh
Gegratineerde cakejes van gegiste cassave
Ingrediënten:
- 200 gr. tapeh singkong
- 3 eetlepels gecondenseerde melk
- 150 gr. basterdsuiker
- 4 eieren
- 2 eidooiers
- 150 gr. boter
- 100 gr. kaas
- 150 gr. bloem
- halve theelepel baking soda
Bereiding:
Zeef de bloem met de baking soda. Rasp de kaas en smelt de boter. Plet de tapeh en mix het goed met de melk. Houd het apart. Meng de eieren met suiker en klop het tot het bijna een witte massa is. Voeg beetje bij beetje afwisselend bloem en gesmolten boter toe en meng het goed. Voeg de helft van de geraspte kaas toe. Giet dit mengsel in cakevormpjes en strooi de rest van de geraspte kaas hier over. Bak de mangkok in een voorverwarmde oven gaar in ca. 40 tot 45 min. op 180 graden.
download