De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Kue Mangkok Dua
Gestoomde cakejes met kokos
Ingrediënten:
- 2 afgestreken koppen zelfrijzend bakmeel
- 1 afgestreken kop gemalen kokos
- 1 afgestreken kop bruine basterdsuiker
- 2 volle eetlepels kristalsuiker
- 2 theelepels bakpoeder
- 1 glas sprite
- halve theelepel zout
- 1 pakje vanillesuiker
Bereiding:
Meng alle ingredienten tot je een glad beslag hebt. Kleine vormpjes invetten met olie. Voor driekwart vullen met het beslag en een half uur stomen in de rijststomer. U kunt voor witte Kue Mangkok witte basterdsuiker gebruiken in plaats van bruine en voor rose of groen beslag gebruikt u een paar druppels levensmiddelen kleurstof.
download