De nieuwste recepten
Voorgerechten
Bijgerechten
Koffiesnacks
Kue Lumpur
Cakejes met rozijnen en kokos
Ingrediënten:
- 75 gr. margarine
- 250 ml. water
- 150 gr. bloem
- snufje zout
- 100 gr. suiker
- 1 theelepel vanille
- 6 eieren
- 450 ml. dikke santen
- 100 gr. rozijnen
- vers geraspte kokos
Bereiding:
Zeef de bloem. Doe de boter en water in een pan. Laat de boter smelten op een laag vuurtje. Voeg bloem toe en mix het tot een glad beslag. Voeg nu zout, suiker en de vanille toe. Mix alles goed door, haal het van het vuur en laat het afkoelen. Voeg de eieren, al kloppend, een voor een toe. Voeg daarna beetje bij beetje de santen toe en blijf goed mixen. Verwarm een poffertjespan (of maak gebruik van een Kue Lumpur pan) en giet hier het beslag in. Bak de Kue Lumpur tot het half gaar is, bestrooi dan met rozijnen en kokos en bak ze door tot het helemaal gaar is.