De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Asinan Sapudi
Tauge en komkommer met een ketjapsaus
Ingrediënten:
- 250 gr. tauge
- 1 rode lombok
- 1 komkommer
- 2 tenen knoflook
- 1 schijf djahe
- beetje selderie
- trassi
- 1 eetlepel ketjap manis
- 4 eetlepels azijn
- 1 eetlepel bruine suiker
Bereiding:
Snijd djahe, lomboks en knoflook fijn en wrijf dit met de trassi in de vijzel tot een pasta. Vermeng dit mengsel samen met azijn, ketjap en selderie. Snijd de komkommer in plakjes en vermeng dit samen met de tauge. Schenk de saus er over. Naar smaak meer lomboks gebruiken. Saus eventueel met de suiker zoeter maken.
download