De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Kombong
Gestoofde, zeer hete vis in kruidige kokosmelksaus
Ingrediënten:
- 1 kg. stevige vis
- 5 daun pandan
- 3 tenen knoflook
- 1 tomaat
- 7 sjalotten
- 3 dl. dikke santen
- 5 rawits
- 5 rode lomboks
- zout
Bereiding:
Maak de vis schoon en snijd het in moten. Snipper de sjalotjes en de knoflook fijn. Snijd de lomboks en rawits fijn en de tomaat in partjes. Verdeel de daun pandan op de bodem van een pan, leg de stukken vis hierop. Bestrooi deze met de sjalotjes, knoflook, lomboks, rawits, tomaat en zout naar smaak. Schenk de santen in de pan. Zet de pan met het deksel schuin erop op een laag vuur, laat alles ca. 30 min. sudderen tot het vocht verdwenen en de vis gaar is.
download