De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Kolak Pisang Dua
Warm drankje van gula djawa met banaan
Ingrediënten:
- 2 plakken gula djawa
- 3 dl. water
- 1 daun pandan
- 50 gr. santen
- 2 gewone bananen
Bereiding:
Snijd de bananen in stukjes van ca. 2 cm. Kook de gula djawa met de pandan in het water en voeg de santen toe. Als de santen geheel is opgelost voeg dan de stukjes banaan erbij en laat dit alles ca. 2 min. stoven. Warm serveren.
download