De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Kembang Kol Goreng
Gebakken bloemkool met spekreepjes
Ingrediënten:
- 1 bloemkool
- 100 gr. gerookte spekreepjes
- 1 ui
- 4 tenen knoflook
- 2 rode lomboks
- 1 maggiblokje
- 1 theelepel suiker
- 2 eetlepels olie
Bereiding:
Snipper de lomboks. Verdeel de bloemkool in roosjes, was de roosjes en blancheer ze in kokend water. Snijd de knoflook en ui fijn. Bak de spekreepjes in hete olie. Daarna de knoflook, lomboks en de uien toevoegen. Ook even aanbakken en daarna de bloemkoolroosjes toevoegen. Goed omscheppen en tegelijkertijd het maggiblokje over de bloemkoolroosjes verkruimelen en de suiker overheen strooien. Als de roosjes aangebakken zijn is het gerecht klaar en kan het warm worden opgediend.
download