De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Koho-Koho
Tonijnsalade met kokos, uitjes en tauge
Ingrediënten:
- 250 gr. geraspte kokos
- 200 gr. tauge
- 3 blikjes tonijn
- 2 uien
- 4 citroenen
- 1 krop ijsbergsla
- selderie
- zout
Bereiding:
Rooster de kokos in een droge pan lichtbruin. Was de tauge en sla. De uien, ijsbergsla en selderie heel fijn snijden. De blikjes tonijn uit laten lekken, in een kom doen en vervolgens de fijngesneden uien, ijsbergsla en schoongemaakte tauge toevoegen en door elkaar scheppen. Hierna de afgekoelde kokos erdoor roeren. Voeg zout naar smaak toe. De citroenen uitpersen en het sap erbij doen zodat het zurig van smaak wordt. Als laatste de fijngemaakte selderie erbij doen en schep het geheel goed door.
download