De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Ketjapsaus Tiga
Pittig sausje van ketjap, sambal en ui
Ingrediënten:
- 1 eetlepel sambal oelek
- 2 uien
- 1 teen knoflook
- 2 eetlepels ketjap manis
- 1 eetlepel azijn
- olie
Bereiding:
Snipper de uien. Pers de knoflook en maak dit samen met de uien fijn tot je een pasta hebt. Meng dit met de sambal en fruit het in een beetje olie. Meng de ketjap en azijn erdoor. Kook het geheel even en maak het af op smaak met wat zout.
download