De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Ketjapsaus Pedis
Pittige, zoete ketjapsaus
Ingrediënten:
- 2 eetlepels sambal oelek
- 2 tenen knoflook
- 3 eetlepels ketjap manis
- 1 eetlepel citroensap
- water
- suiker
- zout
Bereiding:
Pers de knoflook. Roer de sambal fijn met de knoflook, voeg ketjap en citroensap toe met zoveel water tot de saus de gewenste dikte heeft. Proef de saus en roer er naar smaak wat suiker en zout door.
download