De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Ketjapsaus
Pittige saus op basis van ketjap
Ingrediënten:
- 2 sjalotten
- 1 schijfje djahe
- 2 tenen knoflook
- half bouillontablet
- wat water
- flinke scheut ketjap manis
- 1 theelepel ketumbar
- halve theelepel djinten
- maizena
- 1 eetlepel sambal
Bereiding:
Snijd de sjalotjes, knoflook en djahe fijn en fruit dit in wat olie. Dan de ketumbar en djinten toevoegen en meefruiten. Blus het geheel af met wat water, doe daar het bouillonblokje, sambal en de ketjap bij. Breng het aan de kook en binden met wat maïzena. Serveer deze saus bij bijv. Ayam Bungkus Perai.
download