De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Ketjap Buncis
Sperziebonen in ketjap met tauge en pinda's
Ingrediënten:
- 250 gr. sperziebonen
- 1 ui
- 1 teen knoflook
- 2 lente-uien
- 50 gr. tauge
- handvol geroosterde pinda's
- 1 theelepel sesamolie
- 2 eetlepels ketjap
- 1 theelepel sambal
- 2 eetlepels water
- olie
- zout
Bereiding:
Snipper de knoflook en de ui. Snijd de lente-uien in ringen. Kneus de pinda's. Was de tauge en sperzieboontjes. Kook de boontjes even voor. Fruit in de olie knoflook, ui, lente-ui, sambal, sesamolie en zout. Roerbak de boontjes mee. Doe dan de ketjap en het water er bij en stoof tot de boontjes beetgaar zijn. Voeg de tauge en de pinda's toe en schep het geheel even om.
download